Vad är ett hjärta flush i poker

vad är en hård totalt i blackjack

Den 7: e Caribbean Spel Visa & Toppmötet kommer att äga rum i Montego Bay, Jamaica, juni 14 – 15, och med 2017. "Efter en uttömmande analys-och utvärdering, det är klart att Jamaica är på väg att bli en ny viktig marknad i Västindien gaming industrin vad är ett hjärta flush i poker.
Med Västindien Gaming Summit i Montego Bay och erbjuder en möjlighet att bättre förstå landet potential Jamaica, lära sig om utvecklingen i Caribbean 's gaming industrin och skapa nya samarbeten mellan regionens aktörer och globala tjänsteleverantörer" sa Elizabeth Leiva, VD, CGS Group, LLC som producerar händelse i Jamaica. CGS Gruppen har bekräftat ett samarbete med Jamaica Satsar Spel och Lotterier Kommissionen för staging av Karibien Gaming Visa & Toppmötet. "Vi är mycket glada över att Jamaica har valts ut bland en grupp av mycket konkurrenskraftiga länder i Västindien för 7: e Caribbean Gaming Summit.

Detta evenemang bygger på vår egen årliga Gaming Industrin Toppmöte som vi har haft under de senaste 3 åren för lokala aktörer inom branschen", sade Carole Martinez-Johnson, Tf Verkställande Direktören för Betting Spel och Lotterier Kommissionen (BGLC). "Den BGLC Team ser fram emot att välkomna gaming industrin chefer från regionen och utanför Jamaica vad är en hård totalt i blackjack.

Det är vår avsikt att CGS2017 ger ovärderliga möjligheter till nätverkande och är en plattform för nya strategiska allianser och samarbetsavtal kan uppstå." De program av aktiviteter på CGS 2017 inkluderar Konferensrum Plenum utforska viktiga frågor för regionens gaming industrin, såsom de-riskera-och anti-penningtvätt, säkerhet, ansvarsfullt spelande, liksom trender i global gaming industrin hastighet filt för pokerbordet. För första gången Karibien Gaming Visa & Toppmötet kommer att innehålla en särskild Tillsynsmyndighet Forum där företrädare för gaming reglerande organisationer runt om i regionen kommer att utforska frågor som rör regleringen av online-spel och sports betting.
Utställningen kommer att länka till spel operatörer med industrin, leverantörer av produkter och tjänster. Karibien Gaming Visa & Toppmötet 2017 är sponsrad av Aristocrat, Spin Inc, Golden Ras, Signatur Spel, Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre hastighet kände sig poker tabell översta.