Spelar rysk roulette

största potten i online poker historia

Detta stöd kommer att visas genom ekonomiskt stöd (dvs 2% av en spelares årliga turnering vinster eller ett första bidrag), sprida medvetenhet och deltagande i en händelse varje år spelar rysk roulette. Mizzi, tillsammans med andra steering committee ledamot Joe Sebok, kommer att utlova 2% av deras årliga turnering vinster till nya initiativ.

Det Poker Ger uppdrag är att ge ekonomiskt och humanitärt bistånd till mainstream välgörenhetsorganisationer genom stöd från poker spelare och poker industrin. En Bra Idé och Poker Spelare Mot Fattigdom har utsetts till 2011 års mottagare och partnern för Poker Ger största potten i online poker historia.
Kontroversiella poker pro Sorel Mizzi har satt upp en ny organisation med syfte att bekämpa fattigdom största potten i tv poker historia. Mizzi har tidigare blivit anklagad för fusk och även gett en lång avstängning från Full Tilt Poker största priset i online poker historia. Vi är för närvarande funderar på att sätta samman en Styrgrupp med 6-10 i toppen, och kommande poker spelare som representerar de program värderingar och som kommer att hjälpa till att driva programmet donde comprar naipes de poker. Mizzi har också donerat en klumpsumma på $10.000 donde comprar mesas de blackjack.

Som en ung pokerspelare med en talang som ger mig ekonomiskt överflöd, jag känner att det är mitt ansvar att ge tillbaka till människor i nöd som skadar ekonomiskt." Mizzi kommer att vara hoppfull att detta initiativ är lika framgångsrikt som Calvin Ayre Stiftelse som fortsätter att hjälpa dem väl ut i många delar av världen. Han tillade, "jag kommer att placera samma prioritet på att utvecklas som pokerspelare och ge tillbaka till min gemenskapen.