Slutligen

produktion på wolf run

"Det är dags att få det rätt, och det är absolut nödvändigt att vi gör så." Det kommer att vara ett ytterligare information höra den här onsdagen som var planerad av Församlingen Statlig Organisation Kommittén slutligen. Detta kommer att vara ett slag mot de två stridande räkningar som har stöd av olika parter, däribland en backas upp av betydande Kalifornien tribal gaming grupper. Det belopp som spenderas på lobbyverksamhet för online poker i staten kommer att innebära att ilska på en faktura inte drivit igenom är förhöjd. Kalifornien kommer inte att se online gaming industrin lagstiftning fram till januari 2012, tidigast produktion på wolf run. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre slot vinner är på beau rivage.. Nu är det bara att komma på den mest genomarbetade dödsfall. Under tiden Demokraten uppmanade de intressenter "att vara aktivt engagerade under den interimistiska i att hjälpa craft detta mål förslag." Steinberg tillade: "Detta är det första året av en tvåårig session slot vinner när de inträffar.

Brevet innehöll någon tröst för dem stöd antingen SB45 eller SB40 som har shopping leverans slots tillgängliga. Steinberg tillade att så länge det inte finns några "oförutsedda omständigheter", ett lagförslag kommer definitivt att vara på bordet i januari nästa år. Jag var alltid en Sub Zero fan mig själv vem som har de flesta poker-armband.
Ett brev (fullständig kopia kan ses här) skickas till intressenter från det Övre Huset är Toppen Demokrat Darrell Steinberg förklarar att inga online gaming industrin lagstiftning kommer att äga rum före utgången av den nuvarande rättsliga år den 9 September vem som har de flesta poker vinst.